Переможців конкурсу на кращий ролик нагородять у День університету

Цьогоріч у конкурсі на кращий ролик про освітню програму, факультет, інститут, коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяло участь понад 50 учасників. Журі на чолі з ректором Ігорем Цепендою оцінювало відеороботи за такими критеріями: відповідність темі, ефективність рекламних, соціальних методик і технологій, новизна ідеї, оригінальність, соціальна значущість, позитивність і креативність. А сам конкурс проводиться з метою підтримки становлення та зміцнення в університеті творчих креативних груп, здатних пропонувати та реалізовувати нові ідеї.

Тож за результатами голосування переможцями оголошено:

1 місце – студентка Навчально-наукового юридичного інституту Вікторія Кобащук, ролик про інститут набрав переможних 320 балів;

2 місце – студентка кафедри військової підготовки Даніела Чеботару, ролик про кафедру військової підготовки – 315 балів;

3 місце – асистент кафедри журналістики факультету філології Тетяна Шлемкевич, ролик про спеціальність «Журналістика» – 308 балів.

Переможці отримають грамоти від ректора університету і цінні подарунки:

1 місце – планшет;
2 місце – акустична колонка;
3 місце – повербанк.

І це не всі нагороди!

Дипломами за оригінальність будуть відзначені:
1)Василина Заяць – студентка факультету фізичного виховання і спорту, ролик про спеціальність «Середня освіта (фізична культура)»;
2) Ілля Костюк – студент навчально-наукового інституту мистецтв, ролик про інститут;
3) Марія Складанюк – інженер кафедри хімії природничого факультету, ролик про спеціальність «Хімія»;
4) Анна Стецюк – студентка факультету психології, ролик про факультет.

Переможці, роботи яких визначено за креативність і оригінальність, отримають подарунки від Профкому студентів та аспірантів університету.

Вітаємо переможців і запрошуємо на нагородження, яке відбудеться у День університету, 12 травня, об 11:45 на площі університету (вул. Чорновола).

Членами журі конкурсу виступили: Ігор Цепенда – ректор, голова журі; Руслан Запухляк – проректор з науково-педагогічної роботи; Михайло Нагорняк – директор Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки; Галина Волощук – провідний фахівець відділу сертифікаційної освіти та довузівської підготовки; Ганна Марчук – професор кафедри журналістики; Ірина Копистинська – доцент кафедри журналістики; Тарас Василюк – старший викладач кафедри сценічного мистецтва і хореографії; Іван Тимків – керівник Центру студентського розвитку; Назарій Дюк – голова Профкому студентів та аспірантів університету; Вікторія Лялюк – голова Студентського сенату.

Переглянути відеоролики