Кращі проєкти студентських стартапів отримають грошову винагороду і можливість взяти участь у конкурсі в Німеччині

12 травня о 09:30 понад 20 студентських команд змагатимуться за перемогу в конкурсі стартапів у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника (вул. Шевченка 57, ауд. 23 центрального корпусу).

Мета заходу – реалізація нових перспективних соціальних, підприємницьких та науково-дослідницьких проєктів студентської молоді Прикарпаття за результатами шостого конкурсу стартапів Прикарпатського національного університету, Регіонального акселератора стартапів та ТзОВ «Науковий парк «Прикарпатський університет».

Конкурс відбуватиметься за сприяння місцевої влади, Благодійного фонду «Українська єдність» та Бізнес асоціації Івано-Франківська. Він дасть можливість розвитку студентської наукової діяльності, поширенню бізнес-навичок серед молоді, розвитку державно-приватного партнерства, а також комерціалізації прикладних розробок, створених на базі ПНУ.

На підготовчому етапі усі учасники мали змогу підвищити свій фаховий рівень проєктної діяльності у взаємодії з досвідченими менторами – науковцями ПНУ та безкоштовно пройшли курс акселератора стартапів Прикарпатського університету.

У фіналі змагання презентації стартапів вивчатиме авторитетне журі, яке й визначить найкращих і присудить грошові винагороди. Переможці конкурсу також отримають можливість безкоштовної участі влітку цього року у конкурсі стартапів німецького університету міста Потсдам.