PROBASS HARDI провів благодійний концерт в ПНУ

1 грудня у Прикарпатському національному університеті відбувся концерт гурту PROBASS HARDI. Це автори треків “Доброго Вечора Ми з України”, “Козаки Йдуть”, “До Бою”, що зібрали десятки мільйонів переглядів та надихнули сотні тисяч людей на створення тік-токів.

«Дякуємо вам за те, що ви з нами і робите таку неймовірно важливу справу для наших захисників. Бажаємо вам продовжувати цю справу і далі», – зазначив у вітальному слові проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського університету Едуард Лапковський.

Концерт було проведено на благодійній основі. Вдалося зібрати 6 000 грн, які гурт переведе на потреби ЗСУ. Музиканти у такий спосіб підтримують молоде покоління України і разом допомагають українській армії. З 10 листопада вони виступають у різних університетах нашої країни.

Перед виступом гурту, мали змогу продемонструвати свій співочий талант студенти нашого університету: Марта ОРНАТ, Богдан ВІНТОНИШИН, Наталія РОЗУМНА, Анастасія ТКАЧУК, Ярина ТАРАС. Дякуємо їм за це, адже це приклад того, що хто як може на своєму місці, наближає нас до перемоги.

PROBASS HARDI у свою чергу подякували усім присутнім, а особливо студентам Прикарпатського університету, які продовжують навчатися в Україні в умовах війни: «Це безцінна позиція. Дякуємо за те, що ви продовжуєте відбудовувати Україну всіма своїми силами та кроками, які б вони маленькими чи великими вони не були. Зараз це дуже важливо. Завдяки такій молоді на нас чекає щасливе та мирне майбутнє».

Захід ініційовано навчально-науковим центром студентського розвитку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, грає на музичному інструменті та у приміщенні