Команда студентів економічного факультету – призер міжнародного конкурсу «Золотий компас»

Онлайн-нагородження переможців та призерів XV Міжнародного студентського конкурсу маркетингових, PR-проектів та стартапів «Золотий компас» відбулося 30 червня. Організатором заходу виступив Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнєця.

Відрадно зазначити, що збірна команда студентів економічного факультету Прикарпатського національного університету стала призером міжнародного конкурсу «Золотий компас», посівши III-тє місце у секції «Маркетинг». До складу команди ПНУ увійшли студенти кафедри менеджменту і маркетингу – Оксана Головецька, Оксана Майданська, Юлія Довбенко, Мар’яна Хоптій та Марта Морицан. Керівник команди – доктор економічних наук, професор Іван Благун.

У межах програми конкурсу наша команда презентувала розроблений маркетинговий проєкт для справжньої діючої компанії. Студенти обрали місцеву компанію NADIYA. Ознайомитися детальніше з проєктом можна тут.

Загалом у фіналі взяло участь 11-ть команд з різних університетів України.

Зазначимо, що міжнародний конкурс «Золотий компас» був заснований у 2007 році та має на меті об’єднати студентів, викладачів та представників бізнесу з різних країн світу задля якісного формування професійних компетентностей у студентів, які навчаються за напрямами підприємництва, менеджменту, маркетингу, реклами та комунікацій чи комп’ютерних наук.