Фахівець центру студентського розвитку Наталія Котурбаш – призер ІІ етапу Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді “Здорова дитина – здорова нація”

Вітаємо нашу колегу, Наталію Котурбаш, фахівця Центру студентського розвитку, студентку І курсу магістратури спеціальності “Початкова освіта” з ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина- здорова нація»
На конкурс було надіслано 51 студентську наукову роботу. Н. Котурбаш представила дослідження на тему «Використання засобів позааудиторної роботи у підготовці майбутніх учителів до протинікотинового і антиалкогольного виховання дітей та молоді». Науковий керівник – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки початкової освіти педагогічного факультету Лариса Сливка.
У творчій науковій роботі Наталія Котурбаш охарактеризувала просвітницько-профілактичні проєкти, які реалізуються в Україні, репрезентувала розроблені нею і реалізовані у позааудиторній роботі із студентами заходи, а саме: міні-лекцію про діяльність українського протиалкогольного і протинікотинового товариства «Відродження» та Українського Педагогічного Товариства «Рідна школа»; конкурс паремій «Антиалкогольна тематика – в усній народній словесності»; аплікації з клаптиків паперу на тему «Зупинимо шкідливі звички разом!»; написання «листів» уявним особам, які палять чи вживають алкоголь; «круглий стіл» на тему «Мобільні додатки, які допомагають кинути палити»; насичення медіапростору протинікотиновими і антиалкогольними коміксами, вебінар «Як говорити з дітьми про алкоголь та цигарки?», інші.
Зазначимо, що фінал конкурсу відбувся 8 квітня 2021 року на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка у форматі онлайн-захисту творчих робіт.