Юрій Процюк: «Ми присвячуємо цю перемогу Збройним Силам України»

Зіркова команда баскетболісток Прикарпатського університету імені Василя Стефаника повернулася з польського міста Лодзь і привезла додому два комплекти нагород – золото і срібло  престижних Європейських університетських ігор. В університеті їх особисто привітав ректор Ігор Цепенда. Своїми емоціями та розповіддю про перемоги дівчата та їх тренери – декан факультету фізичного виховання і спорту, керівник команди Ярослав Яців та Юрій Процюк також поділилися з журналістами під час сьогоднішньої пресконференції в університеті.

 “Ця перемога є надважливою для України в цей складний час. Саме тому ми  присвячуємо її нашим Збройним Силам України, які зараз мужньо відбивають російську агресію’’, — підкреслив тренер команди Юрій Процюк.

Тренер збірної також повідомив, що ця перемога є путівкою для  команди на Чемпіонат світу-2022. Він відбудеться у жовтні в Туреччині. 

“Нам надзвичайно приємно, що наші студентки показали високий рівень своєї спортивної  майстерності, адже варто пам’ятати, що велика частина студентських спортивних команд, які виступали на цих іграх,  є саме представницями збірних своїх країн”, — вітав баскетболісток Ігор Цепенда.