Магістри факультетів математики та інформатики, туризму, природничого та Інституту післядипломної освіти отримали дипломи

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася чергова урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам університету.

Присутніми були ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда, перша проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, декани факультетів, викладачі та студенти, а також запрошені гості.

На початку вручення присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда. «Вітаю наших дорогих магістрів із завершенням університету! Радіємо з того, що сьогодні ви досягнули того чого прагнули. Нехай наступні десятиліття вашого життя, будуть яскравими роками, які дозволять отримувати задоволення від реалізації усіх професійних задумів. Пам’ятайте, що ви є тими особистостями, які завжди залишаються в історії університету і з якими ми не хочемо розривати зв’язок. Кожна спеціальність має величезне значення в житті країни та у її новому баченні. Ми маємо великі надії та сподівання на вас, адже ви ті, хто буде формувати новий світогляд та розвиток держави після перемоги. Успіхів!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.

Декан факультету туризму Володимир Великочий та директор Інституту післядипломної освіти Михайло Нагорняк наголосили на високих професійних якостях студентів та рівні їх знань, які дозволять кожному подолати всі сходинки до реалізації своїх задумів. «Ми раді були навчати вас та поділитися своїми знаннями і досвідом. Тепер ви здатні самовдосконалюватися з кожним днем і почати творити щось своє на професійній ниві. Ви унікальні, тому нехай ваш університетський фах продовжує формувати нові ідеї та великі спроможності», – зокрема, підкреслив декан факультету туризму Володимир Великочий.

Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників виступили випускники-магістри та відзначили цінність усіх знань та практики, яка була впродовж їхнього навчання.

Урочистим моментом завершення свята стало вручення випускникам-магістрам факультетів математики та інформатикитуризмуприродничого та Інституту післядипломної освіти дипломів про здобуття вищої освіти.

Фотоматеріали можна завантажити за активним посиланням у назвах ваших факультетів.